torstai 16. helmikuuta 2012

SEISOTUSKUVAT VOL 2

Yritettiin ottaa vähän paremmat 6kk-kuvat viipottimesta, taisi olla juuri se päivä kun tuli TASAN 6-kk täyteen päivälleen, mutta eipähän ainakaan noita Rymyn takajalkoja saa taaempana pysymään, ei sitten millään vaikka kuinka yritettiin! Aina asettelun jälkeen vetää ne sen verran eteen, että menee selkä ihan mutkalle mikä näyttää omiin silmiin jotenkin tosi väärältä, höh. Pisteet kuitenkin siitä, että nyt on poitsu kuitenkin ymmärtänyt vähän paremmin sen seisomisen idean eli tällä kertaa ihan oikeasti seistiin pitkät pätkät, ainakin melkein... no, ei kai sitä kukaan ikuisuutta jaksakaan pöydällä nököttää ^^;


(Huomatkaa tuo aivan ihana valkoisella pohjalla oleva piirustus jääkaapin ovessa! Neiti Isosisko on sen meille piirtänyt joskus puolitoista vuotta sitten; kuvassa olen minä, Puolisko ja tuo mötikkä maassa on Hugo :D Ylemmässäkin piirustuksessa ollaan myö Puoliskon kanssa, mutta jostain syystä meidän viekussa oli muistaakseni tiikeri O_o)

  Seuraavaksi yritetään tosiaan opetella eroon tosta namikädestä jota poitsu kovin kuvissa nuuhkuttaa, alkuun kun ei pysynyt hetkeäkään jaloillaan ja käänteli koko ajan päätään joka suuntaa, jos ei ollut sitä edessänsä. Pikkuhiljaa, askeleittain :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti