tiistai 21. helmikuuta 2012

HUGON TORSTAI & PERJANTAI yms.

Moiks taasen! Hugon kuulumisista sen verran, että tänään viedään antibioottikuurin viimeistä päivää, vika annos otettiin itse asiassa juuri äsken. Leuka on jo paljon parempi, mutta jotenkin meikäläisen silmään punoitus näyttäisi ainakin palanneen, joten en tiedä täytyykö tehdä uusinta visiitti klinikalle jossain vaiheessa. Seuraillaan tilannetta, taas. Ei sinänsä tulisi yllätyksenä, epikriisissähän tosiaan mainittiin, että antibiootti ei välttämättä läpäise mätää ihan helpolla, möh.

Anyways, iloisempiin aiheisiin -- torstaina, kun Rymy nukkui, Hugolla oli omat suuren suuret seikkailunsa. Niihin kuului mm.

 
krokotiilin treffaamista

 ynnä muiden ihmeellisten otusten nuuskuttamista sekä ihan perustutkimista.

 Ihmetystä herätti sohvatyyny, like, "what the hell is that and why is it on my path and why you at it with the camera once again, people?".

Hugo muisti yhtäkkiä sanonnan, "Jos vuori ei tule Muhammedin luo, Muhammed menee vuoren luo" ja päätti muuttaa sen toisenlaiseen muotoon...

"Muhammedin vuorihan siirtyy, tämä siilihän ei muuten kierrä."

(Loppujen lopuksi, vuori ei ollut asiasta samaa mieltä ja pieni siili päätyi sittenkin valitsemaan toisen reitin ruokakupin luokse. Aina ei voi voittaa.)

---
Perjantaina poikia ja Ihmisorjia ilahdutti tosiaan kummitätsy, joka viipyi kaikkien suureksi iloksi pari yötä (ja leipoi, mmm) ! :)

 

Taas yksi loistava viikonloppu takana, siitä suuri kiitos siskolle! 

6 kommenttia :

  1. Jotenkin sulin noille Hugon vuorikuville :D Ja hei, yleisö vaatii myös rymyn vklopusta postauksen!

    VastaaPoista
  2. Lauantain vierailuista löysinkin ne kuvat, mut olikohan la-illalta kuvia? Laitoiks ne ulkoselle?? Kadotinko mä ne jo? O___o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Siis eikös ne jukan ja jpn kuvat ollu lauantai-illalta? :o

      Poista