sunnuntai 19. helmikuuta 2012

TORSTAI ♥ PERJANTAI

Torstaina mieheke oli vapaalla, kun taas meikäläisellä oli normitapaan pätkäpäivä töitä. Niinpä lähdettiin keskipäivän jälkeen taas kerran Viherille koiraa riehuttamaan, alkaa noi autossa itkemisetkin jo vähän hiljenemään. Kävi sitten niin, että köröteltiin koko matka Neiti Isosiskon taksin edessä ja tästä viisastuneina sovittiin, että seuraavan päivänä napsaistaan neiti eskarista mukaamme, kun joka tapauksessa ollaan koiruuden kanssa menossa päivällä heidän pihapiiriinsä riekkumaan. TK:ssa käydään muuten hauskaa keskustelua Whippetien villeistä korvista ja niistä sainkin napsattua pari kuvaa siinä vaiheessa, kun meillä (taas kerran!) päivystettiin ikkunassa.


Torstaina Rymppä ja Puolisko hakivat meikäläisen kävellen töistä ja suunnattiin äidin luokse kahville. Illalla kun me leikimme Hugon kanssa (aion muuten postata ne kuvat ihan omana merkintänään, innostuttiin nääs taas vähän kameran kanssa), Rymyllä oli muuta puuhaa:

Aina ei vaan VOI jaksaa :D
Perjantaina aamupäivän torkut näyttivätkin sitten vähän erilaisilta, meillä kun on kaikki tyylit hallussa!


Ajattelin muuten postata joku päivä unikuville omistetun postauksen, sen verran hauskoja asentoja on tässä muutaman kuukauden sisällä nähty...

Mutta juu, perjantaina haettiin siis Neiti Isosisko eskarista. Rymy vinkui ja vinkui valjaissaan siihen saakka (no, täytyy sanoa, että kyllä meikäläisenkin teki vinkua kun oli äitinsä neuvonnut meidän hakemaan tytsyn väärästä osoitteesta ja istuskeltiin hetki poitsun kanssa kylmässä autossa, ennen kuin juttu selvisi :D), kunnes vihdoin sai kaverin viekkuunsa, sitten oli hyvä olla - tai ainakin parempi.


Riekkuminen olikin sitten herkkua, kuvan molemmille osapuolille!

Siellä ne puuhastelivat, mitä lie tutkivat...
Kotiinlähdön aikaan Rymy oli sitä mieltä, että voitaisiin mieluummin mennä vierailulle vauvaa katsomaan :D  

"KOTIINKO? EIKÄ, ONKS PAKKO? MIELUUMMIN TÄNNEPÄIN, OIKEESTI!"

No, kotona meno olikin muutaman tunnin suhteellisen seesteistä...

Mammaa ei hiljaisuus haitannut yhtään, päinvastoin! Ja huoh, tämä kuvien laatu meinaa pistää itkemään. Ollaan kyllä vähän katseltu parempaa kameraa, että ehkä se tästä vielä muuttuu ;D

Illalla mentiin pienelle lenkille ja hyvä ettei Rymppä vetänyt meikäläistä kumoon, kun huomasi KUMMITÄTSYN lähestyvän!!! Saatiin illaksi leikkikaveri, toisin sanoen.


"Mutta mikä tuo on?" Pohtii Hugo. Rymy toteaa, että "voisikohan se olla kummitätsyn haiseva sukka!?"
 NO SEHÄN SE, MENNÄÄN ÄKKIÄ MAISTAMAAN!!!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti