tiistai 7. helmikuuta 2012

Nams!

Kappas, taas päivittämässä. Tällä kertaa minulla on kyllä ihan oikeaa asiaa, lupaan sen! Vaikka aiheen huomioon ottaen, vähän toivoisin ettei olisi... *huokaus* 

Syötin nimittäin äsken poitsulle tankoparsaa, ihan vaan varalta - tosin reilusti jälkikäteen kun en jotenkin tajunnut aikaisemmin. Rymy tosiaan ehti vielä eilen illa repiä yhden lelun riekaleiksi, pääsi sitten ihan vinkuosaan asti. Huomattiin homma siinä vaiheessa kun poitsu alkoi kakomaan ja hyökättiin tietysti molemmat katsomaan mitä otus puuhaa (molemmat kuviteltiin toisen nukkuvan sohvalla, mutta olikin jemmannut lelun sohvatyynyn alle). Lelu osineen takavarikoitiin, mutta Rymy on koko loppuillan välillä ja vielä tänäänkin aamulla kakonut (varsinkin kesken riehumisen) ja koska ei olla mitään luita syöty tässä pariin päivään, tuntuu se jotenkin oudolta. Vainoharhaisena näen jo mielessäni painajaismaisia kuvia vatsalaukun kiertymistä yms ihan vaan sen takia, että Rymy saa usein hepulikohtauksia (kaikki whippetin omistajat varmasti tietävät mitä tarkoitan?) juuri syötyään ja pihalla sitten taas poika vetelee kasoittain kylmää lunta kuin mitäkin herkkua. Vaikka mitä puuhaa pihalla yrität keksiä, lumipaakut ovat se number one. 

Mikäs siinä, voidaan ehkä jatkossa ihan rauhassa antaa nappulat kuivina, sen verran saa nestettä tuo poitsu päivän mittaan O__o ... ollaan meinaan havaittu että nykyään turvotetut, tai yleensä lähinnä kostutetut nappulat eivät mene läheskään yhtä hyvin kuin kuivat. Kai niitä kuivia vaan on kiva rouskutella, mene ja tiedä.

No, anyways, täytyy nyt seurailla tilannetta ja pitää silmällä mahdollisia oireita, onneksi tosiaan olen vapaalla nämä pari päivää. No tottahan ne lykkäsivät huomiselle työpäivää kun työkaverin lapsi kipeänä, taas vaihteeksi ja mulla tunnit miinuksella peruuntuneiden vuorojen takia - normaalivuorostani poiketen menenkin jo aamulla kasin jälkeen töihin et tulee Rympälle normaalia pidempi pätkä yksin, mut Mieheke saa luvan pyörähtää päivällä kotona. Ja jos tänään ollaan tosi aktiivisia niin huomenna varmaan poitsu nukkuu taas pitkään kuten tänäänkin :)

Loppuun vielä, että vinkkejä tulevaisuutta ajatellen otetaan vastaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti