maanantai 6. helmikuuta 2012

Huomenia!

Se siitä vakaasta päätöksestäni olla postaamatta muutamaan päivään XD
 
HYVÄÄ HUOMENTA, MAMMA!
Näin meillä.
Tällainen näky odotti mua aamulla olohuoneessa; poitsu lojui sohvalla ja veteli tyytyväisenä kongin päällystä naamaansa :O - kehtasi mamma tulla ja lopettaa senkin kivan, mur! Nyt sitten kong-kakkaa odotellessa... Multa alkaa ihan oikeasti kohta keinot loppua mitä tämän karvakuonon viihdyttämiseen tulee (lähinnä siis yksin ollessaan) - täytyy ehkä taas suunnistaa TK:n sivuille etsimään lisää puuha-vinkkejä ja koirankestäviä leluja, jos sellaisia edes on. Tämäkin yksilö kesti vaan sen muutaman viikon, argh! Ehkä se sitten oli Rympän mielestä liian tyttömäinen väriltään?

Menen tänään illalla pariksi tunniksi töihin ja Puolisko on tapansa mukaan paloharjoituksissa kuten joka maanantai, tällä kertaa harmillisesti vain juuri ne samaiset tunnit joten ONNEKSI mittari näyttää jo -10°C, päästään siis pihalle telmimään (Käytiinkin jo äsken testaamassa, vähänkö poitsu spurttaili. Huomasi kyllä todella selvästi, ettei vähään aikaan ole päässyt pihalla riekkumaan, oli toinen niin innoissaan! Luulen, että tänään Rymppä vinkuu pihalle vähintään puolen tunnin välein, hah) vaikkei millekään kunnon riehutuslenkille vielä uskalletakaan lähteä ja sitten voitaisiin myös harjoitella SEISO -käskyä naksutellen, se kun on pojalla ihan hakusessa. Jos vaikka Rymy sitten vaan väsyneenä nukkuisi sen meidän poissaoloajan (toiveajattelua?) eikä jyrsisi enempää käytävän mattoa, sohvan alareunaa (ei se tosin oikeasti haittaa vaikka aina kielläkin; vanha sohva, tahtoo uuden jossain vaiheessa joten takaraivossa tahtomattani kuiskailen, että syö pois vaan!), olohuoneen mattoa tai rottinkikoria tai mitään muutakaan, huoh.  Ainakin äskeisen riehumisen jäljiltä poitsu ottaa nyt unta palloon sohvalla :D 

Näistä suhteellisen pienistä tuhoista en osaa ottaa suurtakaan stressiä, kyllähän sitä tiedettiin mitä koira mukanaan tuo, mutta kunhan vain pysyisi jatkossakin erossa Hugon kaapista... Tosin, onhan se jo huomattu että jos, oli se sitten kuka tahansa, erehtyy liian lähelle kolaamaan niin Hugo kyllä antaa kauneusuniensa lomassa poksuvaa palautetta eli ehkäpä tämän takia kaappi onkin säästynyt hampaiden jäljiltä. Tai okei, en myöskään halua hampaan jälkiä aarteisiini, eli kirjakokoelmiini tai uusiin kirjahyllyihin! Niiden suojaamista pohdin vakavasti ennen Rympän tuloa, mutta päädyttiin sitten vaan verkottamaan tv-taso poissaolojen ajaksi ja ainakin vielä (KOP KOP) kirjat ovat säästyneet.

Pakko vielä listata, että muita Rymynaattorin uhreja ovat olleet jo mainittujen, kuvan kärsijän sekä kummitätsyn nenän (se ottaa aina osumaa) lisäksi pari poitsun omaa peittoa ja nallea, lammas sekä se ihana vinkuva lammasmatto joka oli poitsun suursuosikki kotimatkasta lähtien (ja siis yllättävän kestävä!!), vinkukoira, pehmosiili, loofa pehmo (joka revittiin 30:ssä sekunissa, valehtelematta - sinänsä jännä kun taas tämä loofa on kestänyt meillä jo Rymyn tulosta asti) kilpikonna, äidin yksi pehmonalle ja riepoteltavaksi tarkoitettu vanha lakana,  apina, pehmo rope legs ja mitähän vielä... muista edes kaikkia :D Jälkilisäyksenä voin kertoa, että illalla meni sitten vielä toinen, joskin täytteetön, vinkumatto... Rymyllä on tapana ensimmäisenä leluista repiä silmät ja nenät, ylipäätään kaikki kovemmat kohdat jyrsitään irti heti. Ulokkeet Rocks! Eikä nämä tapetutkaan lelut sinänsä haittaisi, ellei Rymppä hyvillä mielin pistelisi poskeensa niitä täytteitä, neniä yms -- tästä mamma taas ei tykkää, vainoharhaisena odotan jotain suolitukosta yms.

Tuon loofa pehmosammakon lisäksi yhdeksi kestävimmistä leluista on osoittautunut pehmo pöllö - tosin tämä on juuri se samainen pöllö, joka tuppaa leikkiessä olemaan silmillä ja jonka kanssa Rymy törmäsi seinään niin, että irtosi samalla yksi maitohammas, mutta silti, tätä ei poitsu ole vielä saanut osiin! Tykkään. 
  
Mutta joo. Huomenna ja ylihuomennakin olen onneksi vapaalla (peruuntui ke iltavuoro, jee! Ja ne työpätkäni ovat muutenkin tällä viikolla normaaliin tapaan lyhyemmän puoleisia, tuplajee!) joten jos huomennakin on näin nätti keli, me todellakin lenkkeillään ja ahkerasti! Oli ihana huomata, ettei Rymy ole "unohtanut" lenkkeilyä eikä oltu palattu alun jumitukseen (päinvastoin) - eilen kun lähdettiin heittämään pikkusiskoa kotiin, Rymy tuli eteiseen pyydettäessä ja antoi laittaa vaatteet ylle. Samoin oli heti tuulikaapissa valmiina ja toisena ulkona ovesta, eikä pylly jumittanut autolle käveltäessä kertaakaan vaikkei poika vielä siinä vaiheessa tiennytkään, että autolle ollaan menossa. Tai no, en tiedä tiesikö. Otettiin mukaan sama fleece, joka aina otetaan automatkoille, että ehkä se sitten aavisti... Mamman hölmö fiksu otus!

Äidin luona, 5.2.12

2 kommenttia :

  1. Siis mitäh!? Rymy saanu kongin tuohon kuntoon... :D Meillä se on kestäny jo kaks pentua. Meillä ollaan jätetty omat lelut aika hyvin kaluamatta, mutta erikoistuttu sitten sänkyn möyhentämiseen. (R.I.P. sänky, sain eilen tarpeekseni ja vietiin siut kylmään roska-astiaan viimeiselle matkallesi.)

    Nyt ovat alkaneet tosin kiinnostaa miehen kengät. No ne ovat onneksi jo parhaan päivänsä nähneitä ja ei miestä niin paljoa harmita kuin minnuu.

    Onko teillä yhtään vinkupalloa (muovisia)? Vili ainakin meillä villiintyy niistä täysin ja vinguttelee niitä ihan onnessaan samalla kuin rallaa ympäri kämppää.

    Mitähän mie voisin kertoa noista kikoista, joita ollaan Pepille kokeiltu tekemiseksi yksinollessa....hmmm... 1,5l limppapulloon (muoviseen siis) raksuja sisälle ja se Rymylle tai sitten riittää ihan 0,5l litran pullokin. Samaan tyyliin toimii tyhjät maitopurkit, meillä tosin teipataan avauskohta kiinni (on enemmän tekemistä kun on ympäri teipattu) ja tehdään muutama reikä saksilla. Koiranmakkaraa oon työntäny luihin, kongiin (toimii myös pakastettuna->enemmän työtä ja menee enemmän aikaa kun saa kongin tyhjäksi), kengän muotoisiin puruluihin. Kongissa toimii myös jauheliha+kananmuna jäädytettynä.

    Tuohon pureskeluun ja tuhoamiseen näin kerran telkkarissa vinkin... viks vaborub (kirjoitetaankohan noin etes :D) no kuitenkin se mönjä, mitä laitat nuhassa ollessa rintaasi ja mikä haisee tosi voimakkaalle. Meillä tosin tuota ei ollu niin kokeilin ihan ice poweria ja saman tuloksen sain. Jätti Vili ainakin sen kohdan rauhaan mihin olin vähän tuota hierassu.

    -Anne-

    p.s. Empä ois ite ajatellu et vois säärystintä käyttää kaulurina ja korvien suojana. Nerokasta! :D Miulla on tosin puikoilla tulossa Vilille pipo. Laittelen kuvia fb:n kuhan on valmis ja esittely kelpoinen.

    VastaaPoista
  2. Joo, eikös vaan olekin taitava otus meillä! Ihan uskomattomat lahjat ja sisu RIKKOA kaikki lelunsa :D

    Ei muuten taida olla vinkupalloja, täytyykin pistää etsintään. Sellaiseen namipalloon, kumiseen siis, siihenkin Rymy sai jo reiän aikaan O___O Mä en ymmärrä mitä työkaluja se oikein käyttää.

    Ooo, tajuiskohan toi maitotölkin idean? Rymyn tuntien se kyllä SÖISI purkin ja namit ja kaiken siltä väliltä... Kongin mä kans aina pakastan ja jätän tosiaan joka kerta kun lähden, yleensä maksamakkaraa -- vois kokeilla kyllä noita muita "makuja", *nyöks*

    Hei! Pitääkin kokeilla tota mönjää, muistan sen lapsuudestani ja joskus kauan sitten pohdin et sitä pitäis hankkia - sittemmin unohtanut kokonaan joten Iso Kiitos <3

    Meilläkin on kaverin tekemä pipo, mutta tällä hetkellä se on paikassa nimeltä Hukka. En TAJUA mihin sen olen laittanut, joten piti keksiä vaihtoehtoinen systeemi ja HYVIN muuten toimi!

    VastaaPoista