keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

AURINGONPALVONTAA JA LÄMPÖPAITA

 

Meillä on taas palvottu aurinkoa varsinkin Rymyn toimesta, niin sisällä kuin ulkona. Niin, ja se lauantaina tilaamani DG Outdoor Top Shirt -lämpöpaita saapui tänään (sen takia tämän pienen postauksenkin halusin tehdä, halusin tulla näyttämään teille miten ihana se mantteli on), jee! Olen nyt pariin otteeseen tuolta nettikaupasta tilannut ja aina on parissa päivässä kolahtanut paketti postilaatikkoon; odotin tätäkin itse asiassa salaa saapuvaksi jo eilen :) Tiivistettynä: suosittelen! Tuo paita on vielä niin järjettömän ihanan pehmeä ja vihreä, ai että! Kyllä nyt kelpaa lähteä lenkille poitsun kanssa hieman viileämmilläkin keleillä, kun ei siskonkaan tarvitse enää piilottaa Cocolta lainattua vaaleanpunaista manttelia sadetakin alle, hih. 

Cocon korvasta varmaan pientä päivitystä huomenna, luultavasti kylläkin facen puolella, kun miehekkeen olisi tosiaan tarkoitus aamulla soittaa sinne lääkäriin ja ainakin kysäistä mitä mieltä tämä on antibiooteista. Täytyy jättää muistilappua ynnä muuta, että tulee tehtyä, kun itse olen juurikin tuon soittoajan lenkillä ystäväni kanssa. No, onneksi vielä perjantaina ehtii jos niikseen tulee. Sen lisäksi, ettei mieheke herännyt kelloonsa, meidän ell on kuulemma saikulla, kun on murtanut kätensä? Eli huomenna mahdollisesti uusi yritys, jos vaikka olisi saanut sijaisen. Jos ei, niin sitten katsellaan tilannetta ja jos siltä näyttää, niin soitto Jyväskylän suuntaan.

Korva on nyt kuitenkin tänään (ja torstaina myös!) näyttänyt taas jo asteen verran paremmalta, itse asiassa todella paljon paremmalta - ei ole vuotanut yhtään, eikä edelleenkään mielestäni vaikuta yhtään tulehtuneelta,  joten jospa se tästä nyt lähtisi parantumaan ja saataisiin tämäkin huoli haudattua :)

3 kommenttia :

  1. Sopii Rymylle erinomaisesti! :) Mä haaveilen niistä neonvärisistä, ne on niin makeita :D Ensi talveksi täytyy kyllä hommata Nevalle myös oma... Ja ehkä Stellallekin toinen... Ääää :D

    Toivottavasti Cocon korva tulee nyt kunnolla kuntoon!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tahron kans sellasen neonkeltaisen! Mut sellasia ei ollu Rympän koossa, lupas sit TK:n putiikissa vinkata kun niitä taas on, onneksi :D

      Ja mä toivon samaa, nyt ainakin näyttää jo toooosi paljon paremmalta :)

      Poista