sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

COCON KORVAONGELMA

Nyt pienen pieni update tähän väliin Cocon korvaan liittyen; mä en kohta enää keksi mitä ihmettä tuolle voi tehdä, jotta paranisi - olen tässä jo parisen päivää pohtinut ihan vakavissani, josko pitäisi viedä lekurille, että saataisiin oikeasti toimivat hoito-ohjeet? Johan tässä kohta tarvitaan antibioottia, jos tuo ei ota parantuakseen, goddammit! Cocollahan siis tuossa jokunen aika sitten havaittiin ruhje korvassa, jota ollaan sitten pesty ja putsattu ahkerasti - en vieläkään ymmärrä mistä se on tullut, kuvittelisin, että leikin tiimellyksessä Rymy osunut hampaillaan tai kynnellään? Jännä tuo sinänsä, kun näyttää ihan siltä kuin siitä puuttuisi palanen O_o. Tässä välissä näytti jo parantumisen merkkejä, eikä ollut vuotanutkaan pitkään aikaan, mutta eilen huomasin haavaa peittäneen ruven lähteneen aikalailla kokonaan, on aikaisemmin ollut tuo ruhje osittain piilossa, ja tänään lenkillä Coco sai taas ravisteltua haavan auki ja kuva otettiin heti kun kotiin tultiin, eli sen takia ruhje on kuvassa tuollainen "likainen". Mutta niin; mitä ihmettä me sille kotikonstein vielä voidaan tehdä, vinkkejä, neuvoja, mielipiteitä, anyone?
 
edit. Tuulenkoirissa keskustelua aiheesta käydään täällä, menin ja kysyin sielläkin nääs vähän vinkkejä.

Lisäyksenä vielä se, ettei olla tuota ns. laastaroitu ollenkaan, ainakaan tähän asti. Puoliskon mielestä oli parempi jättää noin, että saa ilmaa eikä haudo, mutta itse en ole enää niin varma. Onkohan noin? Haava tuntuu aina aukeavan neidin ravistellessa itseään tarpeeksi reippaasti. Rymy ei näytä olevan haavasta erityisemmin kiinnostunut, ei yritä nuolla tai hoivata ellei sitten haavaa ole juuri putsattu ja silloinkin myö aina komennetaan pois eli ei jätetä vahtimatta. Yksinään nuo eivät ole tässä joutuneet vähään aikaan olemaan eli aikalailla koko ajan ovat nyt tarkkailevan silmän alla olleet, ettei Rymppä leiki lääkäriä. Ja jos sitä kannattaisi nyt vielä suojata jollain, niin mietin tässä, että mikähän olisi paras tapa? Kenelläkään kokemusta?
 

3 kommenttia :

 1. Mä kyllä käyttäsin lekurilla, ku eik toi oo vaivannu jo aika kaua?
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman viikon ainakin, enää edes muista koska toi alkoi! Tuulenkoirissa vinkkasivat sen verran et yhdelle toiselleki oli käyny noin, oli siis kaveri leikkiessä napsannu palan korvasta eli siitä tässäkin lienee kyse ja oli kuulemma parantunut tosi hitaasti just tuon ravistelun takia.

   Poista
  2. Niin ja sitä vielä, että antoivat vinkkiä myös kangaslaastarista ja urheiluteipistä, et jos aina riekkumaan lähtiessä sais ton korvan teipattua kiinni päähän, ikään kuin. Samahan sit pitäs aina tehdä kun mennään riehumaan takapihalle, mut se nyt on pieni vaiva jos vaan sillä sais ton parantumaan. Kun toi ravistelu tuntuu olevan se mikä sen aina saa auki.

   Poista