lauantai 6. huhtikuuta 2013

LUVATUT SEISOTUSPOSET

Rymy, n. 1v ja 8kk. 15kg.

Coco, n. 2v ja 1kk. 12,2kg.

Seisottamista pitää selkeästi harjoitella useammin, Rymy kun ei meinaa millään tajuta mistä siinä hommassa on kyse - tarjoaa tosi hanakasti makaamista ja istumista ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä, ei yhtään malttais seistä paikoillaan. Aina kun saat koivet aseteltua suht hyvin ja peruutat kauemmas, poitsu vaihtaa asentoa. Korkeutta ei ole vieläkään mitattu, se pitäisi vielä hoitaa. Ois tosi kiva saada kyllä ihan virallinenkin mitta jossain vaiheessa. Mut hei, mitä te muut ootte mieltä? Näyttääks Rymy vähän liian jämäkältä, joutaisko tuo muidenkin mielestä pienelle dieetille?

6 kommenttia :

  1. Kuvasta on hiukan huono sanoo onko diettaus tarvetta. Punnittin Jymyn ja se oli 14kg. Musta se on aika hyvä, lihasta tietty voi aina olla hiukan enemmän =) Jahka sitä sieltä vielä tulee. Jymyn korkeutta en tiä, ku ei oo mitattu. Se tietty auttaus näin vertaus mielessä. Me voidaan ihmetellä sitä sitten kesäkuussa =D
    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, saat sitten vähintään tuomarin elkein arvioida meidän poitsun :D Tuon Cocon vieressä Rymppä vaan näyttää niin hemmetin isolta, muutenkin aina tuppaan unohtamaan et kumpi on tyttö ja kumpi poika, kun useesti nillä menee noi elkeet sekasin XD

      Poista
  2. Mulla ei kyllä näy Rymyn kuvaa, pelkkä Cocon kuva on näkyvillä... :o

    VastaaPoista
  3. Hienot himpetit! Kuvasta on vaikea sanoa, ja mä en osaa kyllä tuumailla uroksista oikein muutenkaan mitään. :D Pitäis melkein nähdä ihan ylhäältä otettu kuva, tai videota! Mutta ei Rymppä mikään kovin pyöreä voi olla, Cocokin noin hyvässä kunnossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! No joo, toi on kyllä niin totta, Coco on meinaan tosi timmissä kunnossa että ehkä ei sais vertailla Rymyä siihen ollenkaan... Ja sekin vielä, et Rymy oli kuitenkin pitkään paljon normi urosta pienempi et ehkä se nyt tosiaan on vaan miehistyny ettei tartte naikkosten mantteleita ostella, hahah. Se tietty bodaa täällä noiden ollessa kahdestaan, kun menin sille sillon ääneen naureskelemaan asiasta. Mamman fiksu poika.

      Poista