tiistai 17. tammikuuta 2012

Pohdiskelua.

Elikkäs, yritetään selittää asia lyhyesti (ai miten niin minulla on paha tapa jaaritella, häh?) -- itseäni siis kiinnostaisi ihan kauheasti lähteä tsekkaamaan nämä paljon puhutut Kangashäkin vinttikoiratreffit mutta Rymppä taitaa olla vielä liian pieni ja hentoinen tällaiseen menoon ja meinkinkiin, varsinkin kun on talvi ja matka treffeihin hieman pidempi täältä meidän nurkilta. Varmasti viimeistään kesällä yritetään lähteä touhuun mukaan, sikälimikäli meidän työajat antaa koskaan ikinä milloinkaan periksi (molemmilla pitkälti kolmivuorotyö, nam!), mutta tästäpä siis päästään asiaan: tällä hetkellä meillä ei ole oikeastaan yhtään leikkikavereita Rymylle, ainakaan ikäistään tai omansa kokoista ja tämä taas vaivaa meikäläistä todella paljon. Asialle pitäisi ehdottomasti tehdä jotain, me thinks... nyt vaan pitäisi keksiä, että mitä :/

EDIT: Tänään lähti toinenkin yläkulmuri eli ainakin 3 kappaletta kulmureita on tallessa - ja me ollaan vähän kyl sitä mieltä, että ne ovat kaikki jo lähteneet, harjoiteltiin taas äsken tota suuhun kurkistelua.

8 kommenttia :

  1. Tuulen koiriin ilmoitus. Näin meidän kulmilta löytyi muutama viipotin. Yhtä urosta mennään varmaan lähiaikoina moikkaamaan (kuhan miun työt ja toisen omistajan työt antavat periksi). Tai sitten myö lähetään koirapuistoilemaan Vilin kanssa. Sitä ei olla kyllä vielä ikinä tehty.

    Kyllä se kaveripiiri koiran myötä kasvaa, jos ite on vain yhtään sosiaalinen. Itseäni en voi kovin sosiaaliseksi sanoa, mutta kummasti kuitenkin koiralliset kaverit ovat lisääntyneet. :)

    -Anne-

    VastaaPoista
  2. Siellä pistinkin yhteen ketjuun viestiä, mitään vastausta ei tullut :(

    VastaaPoista
  3. Aaaw, rakastuin jo facessa tohon poitsun kuvaan<3

    VastaaPoista
  4. Tulkaa käymään Jyväskylässä niin saa velipojan painikaveriksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, damn, toihan on muuten todella hyvä idea - jos olisin ollut fiksu, olisin kysynyt mut enhän mä tajunnut! Me nimittäin suht usein siellä pyörähdellään jos ja kun noi miehekkeen päivystykset antaa myöden, et olis tosi kiva.

      ... taitavana vastasin jo ja sitten vahingossa poistin kommentin. Olen tänään taas tekniikan ihmelapsi.

      Poista
    2. Olis kyllä loistava! Totokin on vähän arka muita koiria kohtaan (Stellaa lukuunottamatta) niin olis kiva saada kokoistaan seuraa :)

      Poista
    3. Täytyypä yrittää järjestää treffit - ellei jo tässä kylmillä keleillä niin VIIMEISTÄÄN keväällä, kun voi kunnolla riehua ulkona :D

      Poista