torstai 17. toukokuuta 2012

KEVÄISTÄ KUVASAASTETTA

 Ööö, seuraava postaus ei nyt ihan vastaa sisällöltään sitä, mitä edellisessä vähän lupailin. Syy ei kuitenkaan ole minun, I swear, sillä Miehekkeellä on *edelleen* hallussaan ne pari kämäistä kännykkäkuvaa, jotka saatiin pentutreffeiltämme napattua. Meidän poitsuhan ei nyt ihan pentu enää ole, nyyh, mutta 15-viikkoinen ylisöpö rottweiler teki miitingistä pentutreffit :D

Pentutreffeistä tuli muuten mieleen: iiiks! Meidän ois tosiaan tarkoitus tavata Rympän velipoika, Toto, nyt lauantaina, ellei mitään järkyttävää ehdi tässä parin päivän aikana tapahtua ja kunhan vaan saadaan sovittua missä treffataan. Rymy on tietenkin ihan innoissaan eikä meinaa lakata kysymästä "joko mennään, joko mennään, joko nyyyyt?", kun taas Mamma on ihan tosi cool, ahem.

Anyways. Tässä jokunen päivä sitten sisko otti koiruuden ja kameran mukaansa, kävivät leikkimässä tulevalla pihallamme. Seuraavaksi siis kuvasaastetta, kun en nähtävästi voi itselleni mitään. Vaati aikamoista itsekuria, että sain hillittyä itseni ja laitoin vain muutaman kuvan niiden neljänkymmenviiden sijaan mitkä sisko sai napsaistua.


 Näitä kuvia lisää näytillä Rympän kuvasivustolla sekä pari siskoni blogissa (täällä).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti