torstai 9. helmikuuta 2012

Ilta on aamua viisaampi.


Pientä Hugo-aiheista päivitystä, vaikka lähinnä Rympän blogi onkin (Olen tosin miettinyt, että voisin täälläkin päivitellä enemmän Hugon juttuja, lähinnä siis suomeksi kun oma bloginsa on Englanniksi. Jutut ilmestynee päätähtenä hugo-eevert -tunnisteen alle.). Huomattiin nimittäin keskiviikkona, eli siis eilen illalla, että Hugon leuka on turvonnut - seuraavat kuvat ovat tiistailta ja yritin niistä tiirailla näkyikö turvotusta jo silloin, mutta en oikein osaa sanoa. Ehkä hieman, nyt kun näkee näin läheltä? Ruuan oli ainakin syönyt, oli kuulemma molemmat kupit olleet tyhjiä, että ei vissiin ainakaan sinä iltana ollut syömistä haitannut tuo leuka. Eilen yöllä juoksenteli pyörässään ja ruuatkin veti, tarkistin aamulla; molemmat kupit olivat taas tyhjiä.


Mies sai tehtäväkseen tänään  (heti töistä kotiuduttuaan ellei aikaisemmin pysty - hän kun on tämän talouden kuski) varata ajan Keski-Suomen eläinklinikalle koska meidän pienen pitäjän ell myönsi ihan avoimesti, ettei tiedä näistä eksoottisista otuksista yhtään mitään (pisteet rehellisyydestä :)) enkä minä tässä tapauksessa halua lähteä ns. arvauskeskukseen poitsun kanssa - siiliyhdistyksen foorumilla kyseinen klinikka sai parhaimmat arvostelut joten ei ollut vaikea valinta, vaikka niitä muitakin eläinlääkäreitä Jyväskylästä löytyy.  Olen koko päivän, ainakin vielä, vastustanut kiusausta terrorisoida Miehekettä asian tiimoilta niin viestein kuin puhelinsoitoin...


On tämäkin, jos ei Mamma panikoi mahdollisen vierasesineen takia koiruuden vatsassa (on syönyt eilen ja tänään suht normisti ja ollut oma leikkisä itsensä ja kakka on tullut läpi, joskin oli eilen hieman löysää...), pitää toisella pienellä olla jotain ongelmaa :( Ollaan jo pidempään puhuttu siitä, että pitäisi tilata Hugolle terveystarkastus ja toisaalta harmittaa, ettei olla saatu aikaiseksi tehdä sitä - jos tämä vaiva olisi sillä säästetty, itsesyytökset tulevat olemaan runsaat ja painavat, sen voin kertoa.

Näissä kuvissa ei olla muuten vielä käyty pesulla, joten piikkipallo meinaa olla vähän likainen - älkää antako sen häiritä :)


Sellainen oli meidän tiistai-ilta, toisin sanoen. Pojat ovat omineet tuon kuvissa näkyvän maton itselleen, Rymy on tässä pakkasten aikana maistellut sitä vähän joka puolelta, huoh. Hugosta vielä sen verran, että laski turvotus tai ei, toivonmukaan silti saadaan aika lääkärille ja pian! Saatiin aika tiistaille - jos tilanne pahenee, lähdetään päivystykseen. Seuraillaan siis tilannetta muutama päivä.

Ja tosiaan, edittinä vielä, että Rymylle pistettiin tänään sitten vielä parafiiniöljyä perään - oli syönyt sohvan alareunan, en tiedä missä välissä, ja vedellyt vissiin suht tyytyväisenä täytteitä sieltäkin. Kakoili sitten illalla siihen malliin että katsottiin parhaaksi heittää öljyä vähän naaman eteen. Sinne meni.... huoh.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti