maanantai 19. marraskuuta 2012

KOIRANRUOKAA - JA KOIRANPALAUTUS


Poitsujen ruokintapiste sai eilen uuden lookin, kun bongattiin kaupasta tuo kuvassa näkyvä ihana säilytysastia - pakko oli jakaa asia teidän kanssanne, ahem. Tai no, itse asiassa olin bongannut sen jo meidän omasta Tokmannista, mutta mukaan se tarttui Jyväskylästä kun poikettiin Cittarissa vietyämme ensin Toton kotiin. Kerrankin tuo keittiö sai ruskeudestaan pisteitä, kun sopii tuo purkki niin hyvin olemassa olevaan värimaailmaan. Nurkassa näytillä (arkea helpottaakseen) tietenkin Hugon heinäsirkat sekä kissannappulat. Kissanruokien suhteen meillä fanitetaan edelleen Orijenia, mutta tällä kertaa sisko nappasi kaupasta mukaansa (muistaakseni) Applawsia, kun ei muita hyvältä tuntuvia merkkejä ollut.

Eukanuban puolesta liputetaan sitten taas koiranruokien suhteen, sitä on syöty nyt pidemmän aikaa aamuisin puolikkaiden Cesar-purkkien kera ja on maistunut! Edelleen.

Ai niin. Ei muuten tiedetty missä talossa Toto asustaa, vain että "jossain noista kerrostaloissa", mutta Toto kilttinä poikana vei meidät ihan perille asti - olisi varmaan vienyt kotiovelle saakka, mutta unohti kertoa meille mihin kerrokseen olimme matkalla, hih, joten jäimme sitten hissin eteen seisoskelemaan. No joo, se olisi selvinnyt seinältä, eihän siinä, mutta oikeasti jäimme odottamaan hissin eteen, koska Toton mielestä ei selvästikään ollut mitään mieltä jäädä parkkipaikalle (annoin poitsulle vapaat tassut johdattaa meidät kotiinsa ja hyvä etten joutunut juoksemaan perässä) ja koska emme olleet ihan varmoja tuleeko Vilja mitä kautta, eikä haluttu mennä ristiin :D 

Kotiin lähdettiin yhtä kokemusta rikkaampana kera toteamuksen, että tämä poitsu otetaan mielellään hoitoon ihan milloin vaan! 

Seuraava postaus kertookin sitten muuten meidän tämänpäivän lenkistä, kun vaan saan aikaiseksi kirjoittaa sen... no, ehkä illalla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti