maanantai 3. syyskuuta 2012

PILIPILIPOM!

Tänään on satanut koko päivän. Aamupäivästä sade lakkasi pieneksi hetkeksi ja käytiinkin ihan pienellä lenkillä, sade jatkui sillä minuutilla kun palattiin kotiovelle, että sinänsä hyvin. Mieheke kun lähti kämpälle tekemään pari pientä juttua (niistä lisää täällä) niin myö lähdettiin mukaan, tarkoitus oli vähän riehuttaa poitsua koska meikäläisen pitää tänään lähteä pariksi tunniksi ihan-just-kohta töihin ja Miehekkeellä on samaan aikaan paloharjoitukset, kuten joka maanantai. No, joo, se hetki mikä siellä pihalla vietettiin oli lähes sateeton, mutta tuo mun normaalisti riehuva, juokseva, riekkuva, hullu, leikkivä koirani vietti tänään suurinpiirtein kaiken aikansa pihalla tälleen:
Ei auttanut vaikka yritettiin palloa potkia ja lelua heitellä, aina muutaman minuutin jaksoi kerrallaan keskittyä ja sit oltiin taas pisteessä "ihan tylsä leikki" - ja oikeastaan kotonakin on vaan nukkunut koko ajan, tiedä sitten olisko eilinen remppapäivä ja pihalla riekkuminen vienyt veronsa. Mulla oli suuret suunnitelmat tälle päivälle, pari pitkää lenkkiä ja kunnon riekkumiset, mutta tuo perhanan sade! Pienessä sateessa sitä nyt vielä tuon takin kanssa voisi lähteäkin, mutta tuo kaatosade ei nyt ihan houkuta meitä kumpaakaan... Rymy on meidän takapihalla käynyt lähinnä kääntymässä katoksen alla ja/tai litkimässä terassin edestä lammikosta vähän vettä kun oman kupin sisältö ei kelpaa, mutta tuonne Esterin Peffan alle ei ole astunut kuin ehkä kerran.

Sisällä ns. kotitokoiltiin hetki, harjoiteltiin vähän maahanmenoa kun se tuppaa pojalta unohtumaan - tai lähinnä se käskysana, poitsu kun yleensä tarjoaa kerjätessään maahanmenoa. Sitten vähän seurailtiin ja välillä harjoiteltiin paikkaa. Hyvin on oppi mennyt perille, vaikkei pitkään aikaan olla ehditty mitään kunnolla harjoittelemaan, mulla kun on ajatukset olleet tämän remontin takia jossain ihan muualla. 

Mut hei joo, sinne töihin! Postauksen ideana oli lähinnä esitellä meidän uusi takki, joka on siis FAST by DG:n sadetakki, kokoa M2, tilattiin verkkokaupasta nimeltään Kepeä-Taival kera parin aivan ihanan magneetin - niiden takia se tilaus tehtiinkin, haha. Myöhemmin pistin vielä tilaukseen Tactel alusasumanttelin, kokoa M1,  joka pääsi vasta tänään aamulla koekäyttöön ja hyvin sopi! Ei haitannut poitsun liikkumista mitenkään. 

Mut joo, tällaista tänään, jotain muuta ens kerralla :)

6 kommenttia :

  1. Vitsi se näyttää jo niin isolta mieheltä kasvoilta. Jymy on musta niiin kakaran näköne vieläkin =)

    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se silti käyttäytyy kuin pentu, useimmiten, ja kokonsa puolesta edelleen tosi "pentumainen", painoa edelleen se about 13kg. Lähiaikoina on kyllä alkanut tulemaan tosi paljon sellaisia teini-poitsun piirteitä luonteeseen, itsepäisyys on ehdottomasti lisääntynyt, mut en tiedä johtuuko nuo kaikki vaan äidin muutosta ja remppaamisesta... Rymyllä on tapana aina kämpälle mentäessä ekana etsiä äitiä ja kummitätsyä, yritä siinä sitten selittää toiselle, että äippä muutti Hollantiin ja kummitätsy on opistolla viikot :/

      Poista
  2. Ompa kiva takki. Mie oon ostanu jo kaks sopivaa takkia, mutta toisesta Vili kasvo ulos (kiitos viime keväinen alennusmyynti emme säästäneet yhtään :D) ja toinen vaan ei istu hyvin, vaikka pitäs olla vinttaritakki. Pitääkin ruveta suosimaan tuota Kepeä-Taival nettifirmaa. :)

    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kyllä kovasti noiden tuotteista - ja ne on muuten tulleet ihan parin päivän sisällä mikä on suuri plussa verrattuna johonkin zooplussaan yms. Hankittiin tosiaan se manttelikin, menee varmaan kylmemmillä keleillä nätisti vielä haalarinkin alle jos tarve vaatii. Mut kyl mä silti haluisin Annikalta tilata sellaisen ihanan vihreän villaneuleen, kun siitä Rymppä kasvoi tosiaan (duh) ulos - ku se nyt vaan oli niin ihana(n vihreä) :D Mä tässä tänään totesin, et se Rympän syystakkikin on vielä ihan suht hyvä, että ei toi meidän poika tosiaan kauheasti tässä ole kasvanut...

      Poista
  3. Tosi tyylikäs sadetakki! Harmi, ettei noi vinttarimalliset taida sopia meidän mörssärimalleille :D Täällä sataa TAAS tänään ja mietin jo, että kävisin sittarin lemmikkihyllystä ne best friendin sadetakit. Sitä ei usko, kuinka hitosti vettä, hiekkaa ja rapaa tulee turkin mukana sisälle! Tuntuu, että se turkki oikein varastoi sitä vettä ihan vain sitä varten, että sen voi ravistella sitten eteisen seinille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itse olen kanssa tosi tyytyväinen valintaani eikä Rymykään ole valittanut :D Mä voin kyllä *kuvitella* miten hyvin noi teiän "pikkuiset" kantaa kaikkea sisään, mulle riittää jo pelkästään toi takapihalta tassujen mukana tuleva roska ja sammalmoska jota saa imuroida vähintään neljä kertaa päivässä... onneksi meitin pojalla on lyhyt turkki, ei voi muuta sanoa :D Silti hetkittäin tekis mieli kääriä se jätesäkkiin ja teipata paketti tiiviiksi joka kerta kun astuu ovesta ulos... Niin, ja kai teillä on klassisesti eteisessä valkoinen seinä, on sitten vielä astetta mukavampi toisten vähän ravistella, eh.

      Poista