sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kummitätsyn kertomana - Päivä kummitätsyn kanssa vol. 1

Hola!
Täällä ensimmäistä kertaa tähän blogiin postaileekin kummitätsy, sillä päätettiin että tästä lähin blogia kirjoitellaan yksin ja yhdessä eli kirjoituksia tulee niin mammalta kuin kummitätsyltäkin.

Sopivaan kohtaan aloitettiinkin yhteinen blogitaival, nimittäin tänään oli mitä mahtavin päivä temmeltää ulkona kummipoitsun kanssa, ja illalla otettiin isovelikin mukaan hengailuun. Mainitsemisen arvoista on myös se, että saatiin jopa mammakin kokeilemaan pitkän suostuttelun jälkeen kuvaamista kunnon kameralla, jei! Mutta nyt asiaan, eli kummitätsyn ja -poitsu(je)n yhteiseen päivään pitkästä aikaa. 
Päivä nuoremman kummipoitsun kanssa oli melko mahtava. Ensinnäkin keli ei olisi voinut olla parempi lenkkeilyyn (toki lumien tuloa odottelen yli-innokkaana!) ja koirakin suostui yhteistyöhön niin kävellessä kuin kuvatessakin. Rymy ei yleensä anna ottaa yhtään kuvia järkkärillä, mutta tänään tosin nappuloiden voimalla homma sujui todella loistavasti ja sain otettua monia upeita syyskuvia!

Ja melkonen kielimies toi meiän poitsu, vai mitä ootte mieltä?

Käytiin pariin kertaan häiritsemässä remppaväkeä kämpillä - eli siis moikkaamassa mammaa....

ja isukkia

Näillä mennään ja ehkä huomenna lisää tästä illasta ja siitä, kun otettiin Hugokin mukaan meininkeihin. Nyt kuitenkin mentävä siivoomaan poitsun jälkiä, kun rakas isosiukku "mamma" oli jättänyt vessapaperirullan niin että Rymyllä oli tekemistä, ahem...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti