keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Hillalle

Oli tarkoitus tulla päivällä päivittämään blogia, pölisemään jotain meidän arjesta ja blah blah. En kuitenkaan tullut, koska lukaisin ohimennen Hillan blogin ja sen jälkeen kaikki mitä mun piti tänne kirjottaa, tuntui jotenkin niin... turhalta. Niin  vähäpätöiseltä ja oikeasti turhalta, että en saanut mitään aikaan. Istuin tässä koneella, tirautin itkut ja vietin hiljaisen hetken ensin Rymyä halien ja sitten, "kulta, tulisiks jo tänne? Mä tartteen halin." En ollut ehtinyt lukemaan blogia pariin päivään joten koko juttu tuli periaatteessa ihan yllättäen.

Tuntuu pahalta, mutta samalla tiedän, että pienen on nyt varmasti parempi olla. Olen siis seurannut Hillan matkaa melkein alkumetreistä saakka, tämän valloittavan whippet-neidin takia meillä on Rymy. Pitkään pohdin nimittäin italiaanon ja wipukan välillä ja loppumetreillä, tietoa etsiessäni, törmäsin Hillan blogiin ja pieni vei kuvineen sydämeni ihan täysin, vaikken koiraa tai omistajaansa ikinä ole tavannutkaan. Spesiaalimman tästä koirakkeesta tekee (teki?) ehkä se, että mä olen aina säästänyt Hilla-nimeä omalle tyttärelleni (sitten joskus) - silti, olen kuitenkin myös pari vuotta ennen Rymyä aina välillä, ihan salaa, haaveillut samannimisestä koirasta. Enkä valehtele, jos sanon, että tämän blogin päivityksiä odotin aina eniten, toi monen monta hymyä huulille - hihkuin jokaisesta edistymisestä Miehekkeelle ja tuskastelin jokaista takaiskua. Ollaan yhdessä peukutettu ennen jokaista operaatiota ja jännitetty tulevia uutisia.

Joten, tänään blogissa ei keskitytä Rymyyn. Tänään lueskellaan Hillan blogia, katsellaan kuvia onnellisesta ja rakastetusta hauvasta - ja ollaan kiitollisia kaikista niistä ihanista muistoista, jotka Maisa on jakanut meidän lukijoiden kanssa. Kiitos.

7 kommenttia :

  1. Voi Iinusti, itkuhanat aukesivat taas ihan totaalisesti. Kiitos, en osaa muuta sanoa.

    Pitäkää huolta toisistanne, muista kertoa Rymylle joka päivä kuinka tärkeä ja rakas se on. Ikinä ei tiedä mitä tapahtuu, mutta toivon että te saatte elää ihanan, pitkän ja terveen elämän yhdessä.

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitos itsellesi, varsinkin tuosta kommentista.

      Kyllä jo tänään huomasin suhtautuvani Rympän "typeriin" juttuihin ihan erilaisella kärsivällisyydellä (en kärsiväisyydellä, niin kuin ekaan kommenttiin kirjoitin, ahem) kuin mitä pari päivää sitten - ei jotenkin tuntuneet enää ollenkaan niin suurilta jutuilta, lähinnä vaan nauratti sen hölmöilyt. Elämä on selkeästi liian lyhyt pikku juttujen murehdintaan.

      Sanat ei riitä kertomaan, kuinka paljon jaksamis ja -voimaviboja myö sinne päin yritetään lähett

      Poista
  2. Mie törmäsin Hillan blogiin juuri siinä vaiheessa, kun Hillalle sattui se vahinko ja siitä lähtien olen seurannut sitä. Ehkä välillä helpotti lukea toisen koettelemuksista ja huomata, että meidän koettelemuksen Pepin kanssa olivat paljon halvempia kuin nuo. :)

    Kuitenkin sitä koko ajan toivoi, että Hilla parantus ja pääsis juoksemaan. Parhaiten miulle on jääny mieleen ensimmäiset postaukset leikkauksen jälkeen pellolla juoksevasta onnellisesta Hillasta. Ne kuvat saavat vieläkin hymyin huulille, vaikka siinä onkin hiukan haikeutta mukana.

    Ikinä en ole kyseistä koiraa nähny livenä tai muutenkaan kirjoittajan kanssa jutellu kuin lukenu blogia, mutta siitä on kuitenkin miulle tullu "pakopaikka" omista ongelmista koiran kanssa. Jään varmasti kaipaamaan Hillan kuulumisia. :-/

    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän *niin* mitä tarkoitat.

      Poista
    2. Mä en saa tota Hillan Blogia "toimimaan" ollenkaan?? hmmm... onkohan vika mun koneessa vai onkohan blogi menny juntturaan suuren klikkaus määrän takia...

      Sanna

      Poista
    3. No höh. Mulla ainakin toimii ilman mitään ongelmaa :/

      Poista
    4. No nyt sain sen toimimaan ja silmät turvoksissa täällä parun vaikka hillan matkaa en olekkaan seurannut... =(

      Sanna

      Poista