perjantai 21. lokakuuta 2011

Eilen illalla ja tänään me ollaan---

Yesterday evening and today we have been---

 --- treffailtu "isoveikkaa" tooooosi turvallisen välimatkan päästä.
--- checking out my "big brother" from very safe distance!
--- seurattu "isoveikkaa" melkein sen huoneeseen asti, mutta kuten kaikki tylsät isoveikat, myöskin tämä oli sitä mieltä, että mä en muka saa mennä sen kanssa leikkimään sinne :( En mä kyllä ehkä ois uskaltanutkaan, se on jotenkin tosi ärtsy tyyppi.
--- following him around almost to his room, but he's like every other mean big brother; won't let me play with him :( That's okay, though, 'cause I probably wouldn't have dared anyway... he's somewhat cranky!
 
--- mm. nukuttu yö vinkumatta! Unille mentäessä minut oli ruokittu, väsytetty ja pissatettu, joten kun vihdoin mentiin nukkumaan, kauaa ei tarvinnut ilkeiden ihmisten mun tassujani laskea sängyn reunasta lattialle. Pahvilaatikkopetiä jyrsittiin hetki, jonka jälkeen vinguttiin hieman, mutta käsi, silittely ja "nyt Rymy nukkumaan" toimivat; ne kerrat kun heräsin yöllä johtui siitä, että mamma ei saanut nukuttua (se on kuulemma kärsinyt uniongelmista ihan nuoresta saakka). En tainnut yöllä käydä pissalla ollenkaan, vaikka mammaa aina seurasinkin vessaan asti ja yritti mua aina välillä heittää ja/tai houkutella pihalle (varmaan niinku 3 kertaa, ainaski! Kumma kun ei vihje mene perille kerrasta.) mut ei aina vaan huvita. Aamulla ehti sitten pienet pisut tulemaan maton nurkkaan mutta näitä sattuu, joten ei mulle onneksi suututtu. Sitä paitsi. Korjasin vahingon ainaski sata kertaa sen jälkeen; ei yhtäkään vahinkoa päivän aikana, ja uloskin väänsin kasat muutamaan otteeseen!
--- shortly, sleeping through the night without lots of whining and/or accidents! Well, one accident happened in the morning, but that's life! Other than that, I've been playing house-trained really nicely!
 
--- tapettu lammasta. Useasti. Se on vähän hassu kun se herää aina eloon O__O
--- killing the sheep! Many times. It's sort of funny, the way it keeps coming back to life O__O
 --- istuttu tosi paljon kummitädin sylissä, koska se tykkää musta, eikä millään malttaisi antaa mulle omaa aikaa, mut kyl se sit antaa kun mamma käskee sen pois mun luota. Mälsää.
--- sitting on my godmother's lap, because she likes me, and wants to be around me all the time. Sometimes mama tells her to go away and let me be which sucks.
 --- vähän nukuttu. Tai oikeastaan aika paljon. Tunti aina yhtä viistoista minuuttista riehumishetkeä kohden tai jotain.
--- sleeping some more. Like an hour to every 15 minutes I spend playing but hey, I'm a puppy! I need my sleep.
 --- sammuttu ihan heti leikin jälkeen. Ja välillä kesken.
--- passing out right after playtime. Sometimes during it.
 --- jatkettu unia, vaikka ne mokomat veivät tyynyn! Väitti että "jalka puutuu". Kauheita tekosyitä.
--- sleeping even after they removed my pillow, claiming something about a "numb or stiff leg" which is just a ridiculous excuse!
 --- otettu kaikki ilo irti hellyydenkipeästä kummitädistä. Sitä pitää niinku KOKO AJAN olla silittämässä tai sit sille tulee suru puseroon. Ihmiset on just niin outoja.
--- taking advantage over the fact my godmother is so love-sick. You need to be petting her like ALL THE TIME or she gets sad. People are weird.
--- saatu kauheat iltahepulit ja vedetty rallia kissojen lailla ympäri huonetta! Pahvilaatikkopetiä yritin vähän opettaa tavoille ja peitteitä pienentää, mut sit lopulta tuli niin kauhia väsy, et oli pakko ottaa torkut. Jaksoi sit paremmin riehua myöhemmin. Näin meillä tänään.  
--- going crazy with my toys! I tried to teach my cardboard-bed some manners as well as make the blankets a bit smaller, but in the end, I got so tired I had to take a nap. Got more energy with what to go wild later. That's how it went with us today. 

Mitäs teillä?
How did your day go?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti