maanantai 12. maaliskuuta 2012

LUMIKOIRA

Oho, edellisestä päivityksestähän on pieni ikuisuus! No, puolustuksekseni voin kertoa, että kiirettä on pitänyt eikä sen takia olla muistettu ulkoiluttaa kameraa paljon yhtään - paitsi tietenkin viikonloppuna, kun kummitätsy pyöri maisemissa oman järkkärinsä kanssa :)

Me ollaan juoksenneltu paljon Viherillä nyt kun metsäpolut ovat olleet vähän hankalasti kuljettavia ja Puoliskokaan ei ole päivystänyt ihan niin ahkeraan, mikä aina rajoittaa noita meidän autoreissuja. Hihnakäyttäytyminen vaatii vielä vähän hiomista, mutta nykyään Rymppä ei enää kävele jaloissa ja useimmiten malttaa kävellä nätisti vieressä, mitä nyt jokaista pissaviestiä ja kakkatekstaria pitää pysähtyä lukemaan. Ollaankin kyllä harjoiteltu tosi ahkeraan, mm. tänään tulin parturista kotiin, nappasin koiran hihnaan ja lähdettiin heti lenkille - saatiin aikaan sekä pissa, että kakka, mikä meillä on aika harvinaista... yleensä Rymy pidättää lenkin ja vinkuu takapihalle heti kun tullaan kotiin. Ei poitsu tänään ollut kuin vajaan tunnin yksinään, mutta ehkäpä sinä aikana oli sitten tullut Suurtakin Suurempi Hätä.

Äidin luona.

Edelleen äidin luona... "Siis niin minähän en sinne autoon tule, mä jään tähän!"
 Ja sitten kuvia Viheriltä.


Tästä ylemmästä kuvasta näkee muuten hyvin, kuinka jotain on jäänyt mieleenkin kun Rymyn kanssa ollaan harjoiteltu seuraamista. Nykyään poitsu välillä tulee viereen ihan itse ja ottaa kontaktia namuhimon iskiessä :D



Lähiaikoina Rymy on Viherillä selkeästi laajentanut tutkimusaluettaan, roimasti tullut sekä rohkeutta, että etäisyyttä meistä (ainakin tuolleen suht tutussa ympäristössä) ja tässä yhtenä päivänä poitsulla vasta kivaa olikin, kun hanki kantoi ja pystyi juoksemaan ympäri tuhatta ja sataa ihan joka puolella, jee! Viime kerralla Rymppä ei millään taasen tajunnut, ettei hanki kestä samalla lailla ja pieni hyppi ja loikki koko ajan jokaiseen kasaan, upoten sinne. Kai se sitten oli vaan niin hauskaa, koska Rymy teki tätä tosiaan melkein koko ajan. No, ei meitä haitannut, äidin luokse kun mentiin kahville, niin koiruus lähinnä nukkui :D

Rymyn hännässä on nyt pidempään ollut tuollainen punertava kohta. Mistähän mahtaisi johtua?

Eipä meillä mitään sen ihmeellisempää siis ole tapahtunut, ihan perusarkea. Kämppää ja leluja tuhotaan nyt pelkästään niinä päivinä kun mamma ei laiskuuttaan tai aikaisen työvuoron takia ole saanut aikaiseksi riehuttaa toista kunnolla (eli täysin oma vika, niitäkin päiviä kun tulee vastaan). Ja hei, huomenna pitäisi vihdoinkin päästä Turon kanssa uusintalenkille, jos vaan aikataulut mätsää :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti