LIQUORICECARAMEL


RYMY
(synt 13.8.11)

tumma brindle WHIPPET valkoisin merkein 
KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä 
& TWA:ssa

leikattu 6.8.12

i. 
Sagafria Kapil aka Kapsu
# brindle-valkoinen, uros
# synt. 06.02.2009, Sagafria whippets 

e.
# Musta-brindle, valkoinen
# synt. 11.03.2010, Gaselle's Whippets 

s. 
Nelliedellie (f), Sugarfree (m), TyrkiskPeber (m), Salmiakchocolate (m) & Toffeefudge (m)


  
Rymy, lempinimeltään Rymppä, on täysin nimensä veroinen hurmaava rymyäjä, jonka mielestä ihan parasta pentuna oli vetää pihalla tai metikössä rallia sataset lasissa, viis muista. Tai no, kyllä se hauskaa on vieläkin, vaikka ikää on jo mittarissa hitusen enemmän, mutta nykyään nuo hepulikohtaukset iskevät lähinnä iltaisin.

Poitsu on enemmän kuin mitä mammansa ikinä osasi odottaa koiran olevan; iso-pieni persoonallisuus n. 15 kilon paketissa! Itsepäinen kuin mikä, leikkisä ja vauhdikas, hellyydenkipeä ja ihmisrakas. Kastraation jälkeen poitsun motivointi namien avulla on ollut helpompaa kuin koskaan ennen - Rymy on fiksu ja oppisi varmasti vaikka ja mitä jos ihmisensä osaisi oikein opettaa... samoin opetettavan keskittymiskyky on välillä vähän hakusessa, "ai mitä sä halusit mä teen, selitäs uudes--- uuuu, namikäsi!"

Rymy osaa kertoa mitä haluaa, milloin haluaa ja miten haluaa, varsin äänekkäästi jopa. Välillä ihmisorjat ovat hätää kärsimässä tuon veijarin kanssa, mutta eihän tätä pientä nappisilmää voi muuta kuin rakastaa :) Nykyään Rymyn lempparipuuhaa on muuten filosofisointi ja maailman tutkailu, pihalla poitsu saattaa istua pitkät pätkät ihan vaan maailman menoa ihmettelemässä tuulen eri tuoksuja nuuskuttaen. Musisointi on myös lähellä sydäntä, joka ilta Rymy laulaa nääs meille tuutulaulun.

Blogi kertoo lähinnä Rymyn arjesta, koska siitä nyt vain on on enemmän kerrottavaa kuin tuon meidän pienen piikkikasan iltaisista touhuista, mutta tietenkin myös Hugoa tullaan näkemään täällä - onhan blogin nimi kuitenkin the dog AND the hedgehog! Tunnisteet ovat suurinpiirtein kaikki Rymyn, ellei niissä toisin mainita ja kaikki jutut, joissa esiintyy edes jollain tapaa Rymy, tulevat löytymään helposti liquoricecaramel -tunnisteen alta.